KUNDTRÄFFAR

Vi arrangerar kundträffar med för dagen nytt tema. Till nytta för  dig som är verksam inom Brf. 

Träffarna är välbesökta - varmt välkommen du också. Glöm ej boka din plats.

Planerade kundträffar

Spar stora summor genom gemensam el
Energikostnader är en av de stora utgiftsposterna för en Brf och det blir inte mindre aktuellt med rådande elpriser. Därav är det just nu väldigt populärt bland föreningar att börja fundera på Gemensam el som sparar stora summor varje år. Gemensam el är även en förutsättning för de som installerar solceller, samt en utmärkt förberedelse inför kommande installation av laddstoplar. Kundträffen arrangeras ihop med vår samarbetspartner Infometric under två tillfällen på vårt Solnakontor, Råsundavägen 18.
Första tillfälle: 31 maj kl 17.30-19.30 FULLBOKAT
Andra tillfälle: 8 juni kl 17.30-19.30

FRÅGA JURISTEN - tillfälle att träffa advokat, ta med egen fråga
BRF-livet styrs av många regler och paragrafer, och Ibland behövs vägledning i situationer som kan uppstå. Ta med just din fråga till kvällen och få svar från Åsa Lennmor som är nischad mot bostäder och BRF.  Mycket populär när vi tidigare har arrangerat denna träff - missa inte detta tillfälle att träffa advokat och få svar på er frågor runt BRF. Kundträffen arrangeras ihop med vår samarbetspartner Åsa Lennmor, Advokatfirma Fylgia på vårt Solnakontor, Råsundavägen 18.

4 sep kl 17.30-19.30


Lokalhyresavtal - uppsägning och juridik

Föreningar som har lokaler för uthyrning måste hantera hyresavtal korrekt för att undvika kostsamma processer. Under kvällen går vi igenom hur och när uppsägning ska ske samt juridiken kring lokaler. Kundträffen arrangeras ihop med vår samarbetspartner Åsa Lennmor, Advokatfirma Fylgia på vårt Solnakontor, Råsundavägen 18.

8 nov kl 17.30-19.30