SAMARBETSPARTNERS

Fastum samarbetar med ett antal aktörer. Detta för att ni som kund hos Fastum ska få ett brett utbud inom både administrativa tjänster och hantverks sektorn. Vid kontakt med våra samarbetspartner, meddela gärna att ni är kund hos Fastum.

Tveka aldrig att höra av dig vid fundering om våra tjänster - maila till forsaljning@fastum.se

PROJEKTLEDARE

Sefast

Bolag i lagom storlek -  med stort engagemang. Levererar projektledning inom alla områden, statusbesiktning, entreprenadbesiktning, energideklaration, energikartläggning och rådgivning.

ORTER: Stockholm & Uppsala
KONTAKT: Johan Ekberg 0760-35 34 32

Projektledarna

Projektledare med lång erfarenhet och egen jurist. Projektledning inom alla områden, statusbesiktning, entreprenadbesiktning, kontrollansvariga, certifierad för besiktning av skyddsrum, entreprenadjuridik och uppdatering av stadgar.

ORTER: Stockholm & Uppsala
KONTAKT: Joakim Borg 070-558 84 19

Planleden

Egenföretagare med högt engagemang och lång erfarenhet av projektledning. Levererar projektledning inom alla områden.

ORTER: Stockholm & Uppsala
KONTAKT: Aso Ramazan 073-302 33 31


FÖRVALTNINGSTJÄNSTER

Alliance Group

Stockholm Alliance Group är en del av Atermon och erbjuder flertalet tjänster. Trapphusstädning, hyra av entrémattor, golvvård, fönsterputs och flyttstäd. Även markskötsel och takskottning.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-124 444 80

Smart Trappstädning

Hjälper ca 350 Brf-kunder med städ. Utför trappstädning, storstädning, golvvård, fönsterputs, mattvätt och hyra av entrémattor.

ORTER: Stockholm & Uppsala
KONTAKT: E-post  08-660 02 60

Trygga hiss

Arbetar med alla hissmodeller. Komplett tjänsteutbud med service, reparationer, ombyggnation och modernisering, nödtelefoner, trygghetssystem och dygnet runt jour.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: Kontaktformulär  08-798 92 00

BYGG & UNDERHÅLL

SB Konsult

SB-konsult är ett brett bygg & konsultföretag som erbjuder det mesta inom entreprenad, konsultation, renoveringar, försäkringsskador, om- och tillbyggnader.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: Kontaktformulär 070-433 07 47



 

Stadsmålarna

Stadsmålarna är ett större måleriföretag som erbjuder all typ av målning, byggservice och fasadarbeten.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: Kontaktformulär 
Måleri tel: 070- 854 51 95
Bygg tel: 070-866 80 75





Atermon

 

Atermon erbjuder större och mindre renoverings- eller ombyggnadsarbeten och även konvertering av ytor till bostäder.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-124 444 80

 
Gusten Person Måleri 

Stort och modernt måleri startat 1980.  Erbjuder trapphusmålning, lägenhetsmålning, garagemålning, fasad- och fönstermålning, servicemålning, lokal och kontorsmålning.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-91 24 09

Williams

Willmans utför arbeten både åt brf och privatpersoner. Erbjuder måleriservice, målerientreprenad och även dekorationsmålning i ett systerbolag.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  073-377 78 08

 

 

RÖR & AVLOPP

EM Rör

EM Rör är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. EM Rör AB hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Storstockholm med omnejd.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: Kontaktforumlär 070-295 40 85

MF Rör

MF Rör AB utför alla typer av installationer, service och reparationer inom VVS. I företaget finns sammantaget hela 60 års erfarenhet av VVS-branschen. Utför stora som små rörarbeten säkert av certifierade och erfarna VVS-montörer.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 0705-24 23 93

GR Avloppsrensning

Har flera komplett utrustade bilar, samtliga är utrustade med rörinspektionskamera. Utför stamspolning, rörinspektion och slamsugning.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 08-795 75 10


Tryckfallsjägarna

Tryckfallsjägarna är ett specialistföretag inom rörläcksökning och skadeutredning med säte i Stockholm. Arbetar på förfrågan även i övriga Sverige. Utför läcksökning, rörläcksökning, felsökning avloppslukt och skadeutredning.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-206 255

 


 

VENTILATION & VÄRME

Henriksbergs Verkstäder

AB Henriksbergs Verkstäder har verkat i branschen i tre generationer, i mer än 60 år. Idag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation. Utför service av fläktar, rengöring av kanaler, OVK, filmning, drift av styrsystem och relining av kanaler.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 08-88 05 50

Nordvalvet

Nordvalvet AB arbetar med ventilation i alla typer av fastigheter. Utför service av fläktar, rengöring av kanaler, OVK, filmning, el- och styrarbeten.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 08-410 40 247


 

ELEKTIRKER

PA:s Elservice

PA är ett elserviceföretag med lång erfarenhet av elbranschen. Erbjuder alla typer av elinstallationer så som inslallation av elbilsladdare, ljusdesign, solpaneler, energioptimering, LED-belysning mm.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 0709-56 00 95

Svenska Elbyrån

PA är ett elserviceföretag med lång erfarenhet av elbranschen. Erbjuder alla typer av elinstallationer så som inslallation av elbilsladdare, ljusdesign, solpaneler, energioptimering, LED-belysning mm.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post 08-94 21 24

 

LÅS och SÄKERHET

LTP säkerhet 

LTP levererar system och tjänster inom brandskydd och säkerhet. Erbjuder inbrottslarm, passersystem, hostingtjänster, bokningssystem, kameraövervakning, porttelefoner, utrymningslarm, brandlarm och SBA. Arbetar med alla märken.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-120 191 80

Wendelius

Personligt och familjeägt företag med fokus på passersystem. Installerar porttelefoner, kodlås, kortläsare och hela passersystem. Arbetar med alla märken.

ORTER: Storstockholm
KONTAKT: E-post  08-81 10 40




Dafo Security

Dafo Security erbjuder alla typer av tekniska installationer för säkerheten i ert hus. Larm, passersystem, tvättstugebokning, kameraövervakning, lås och fastighetsboxar. Arbetar med alla märken.


ORTER: Hela landet
KONTAKT: Johan Sedin  072-252 23 52

SOB

Ett miljömedvetet säkerhetsföretag med såväl bevakningstjänster som olika tekniska lösningar för att förebygga eller dokumentera brott och bus. Erbjuder störningsjour, larmutryckning, säkerhetskonsultationer och besiktningar.


ORTER: Stockholm och Uppsala
KONTAKT: E-post  08-642 05 80