OM OSS

VAD - Fastum erbjuder förvaltningstjänster, både inom ekonomisk och teknisk förvaltning.

TILL VEM - Vår kundbas består 1000 föreningar, de allra flesta är Bostadrättsföreningar men även några i formen Samfällighet.

HUR - Vi arbetar efter våra värdeord: NÄRA – TRYGGA – PASSIONERADE! Som vi har med oss i allt vi gör – varje dag.

Vi har stor glädje för det vi gör och uppmuntrar till ständig utveckling. Vi är en familjär och vänlig organisation. Kom med i vårt gäng du också – sök din LIA hos Fastum!

HOS FASTUM FINNS MÖJLIGHET TILL EXTRAJOBB ELLER SOMMARJOBB

LIA 1 - EKONOMI

Följer med yrkesgrupperna hyresadministratör och kundansvarige i första hand. Du får också tid med våra avdelningar affärsutveckling och internekonomi.

Exempel på arbetsuppgifter: bl.a stämma av reskontra, upprätta budget, vara med på budgetmöte, förbereda bokslut, sitta i ServiceCenter, inblick i försäljning. Eventuellt även bistå Teknisk förvaltning med radonmätning..LIA 2 - TEKNIK

Följer med teknisk förvaltare i första hand men också tid ihop med underhållsplanerare och tekniker.

Exempel på arbetsuppgifter: Följa med tekniker ut, gå med en underhållsplanerare, sitta med under öppettid på förvaltningskontor, delta på styrelsemöte/förvaltningsmöte/byggmöte, inventering, enklare upphandlingar, upprätta statistik, delta på interna förvaltningsmöten.


LIA 3 - VALFRITT

 Studenten väljer själv inriktning och vi lägger tillsammans upp vad vi skall fokusera på under denna LIA. Många vill passa på att göra sitt examensarbete i samband med detta.